Υλικά 120 γρ. σπανάκι, βρασμένο 70 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 100 γρ. γιαούρτι 3 αυγά 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Τοποθετήστε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το σπανάκι, τη φέτα και το αλεύρι και ανακατέψτε καλά. Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.